Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kersttasje met chocoladespelletje en mini stol

5,25 excl. BTW 5,72 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier de feestelijke kerstdagen met onze Kerst geschenktas! Deze tas zit vol met heerlijke lekkernijen en een leuk chocolade spelletje om van te genieten tijdens de kerstperiode. Het is het perfecte cadeau om je waardering te tonen aan medewerkers, klanten of relaties en hen een vrolijke en smakelijke kerst te wensen.

Het hoogtepunt van de geschenktas is het chocolade spelletje van 50 gram. Dit leuke en speelse chocolade spelletje biedt niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook wat vermaak tijdens de feestdagen. Geniet van de heerlijke chocoladesmaken terwijl je plezier hebt met het spelletje.

Daarnaast bevat de tas ook een mini stol. Deze mini stol is gemaakt met roomboter en gevuld met 100% zuivere amandelspijs, krenten en rozijnen. Elke mini stol weegt 100 gram. Deze heerlijke stol is perfect om te delen en zorgen voor een extra feestelijke touch tijdens de kerstdagen.

Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel nu deze feestelijke Kerst geschenktas en verras iedereen met het chocolade spelletje en de smaakvolle mini stol. Het is een geweldig cadeau om te geven en te ontvangen tijdens de kerstperiode. Trakteer je medewerkers, klanten of relaties op een moment van zoete verwennerij en wens ze een vrolijke en smakelijke kerst toe.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Kersttas klein
  • Kerst chocolade spelletje, 50 gram
  • Ministol 100% amandelspijs (100gr)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.