Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!

Duurzaamheid

Bij debakkerij.com zijn we dol op lekkernijen die niet alleen jouw smaakpapillen verwennen, maar ook onze planeet koesteren. Onze passie voor heerlijke ambachtelijke producten gaat hand in hand met ons streven naar een groenere wereld.

Duurzaamheid in elk product
Elk product dat we bakken, vertelt het verhaal van duurzaamheid. Van de zorgvuldig gekozen ingrediënten tot de ecovriendelijke verpakking, we doen ons best om onze impact op het milieu te minimaliseren.
Groene energie, gasvrij
We zijn trots om te vermelden dat ons hele productieproces wordt aangedreven door groene energie, het pand volledig gasvrij is en dankzij onze zonnepanelen bijna energieneutraal is hierbij dragen we bij aan een duurzamere toekomst voor iedereen
Blijven innoveren
Maar we stoppen daar niet. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om groener te worden, want voor ons is duurzaamheid een avontuur vol ontdekkingen en creativiteit.
Jij geniet, wij doen de rest
Dus terwijl je geniet van onze smaakvolle traktaties, weet dat je niet alleen jezelf verwent, maar ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld. Laten we samen de toekomst bakken.

Duurzame grondstoffen, chocolade en verpakkingen

Bij debakkerij.com werken we met zorgvuldig geselecteerde duurzame grondstoffen, chocolade en verpakkingen. We zijn er trots op dat onze chocolade uitsluitend afkomstig is van gecertificeerde bronnen die zijn aangesloten bij de Rainforest Alliance. Deze alliantie streeft naar een duurzamere wereld door sociale en marktkrachten te benutten om zowel de natuur te beschermen als het leven van boeren en gemeenschappen in het bos te verbeteren. In plaats van de natuur te beschermen tegen menselijke invloeden, werken we eraan om de balans tussen mens en natuur te herstellen, zodat beide in harmonie kunnen gedijen.

Onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar en we streven naar een duurzaam transportproces, waarbij we ons steentje bijdragen aan een gezondere planeet.