Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kerst chocoladespelletje

2,75 excl. BTW 3,00 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Je kent dit magische spelletje waarschijnlijk nog wel waar u zich vroeger uren mee kon vermaken. Dit spelletje nu bij DeBakkerij te bestellen in Kerstthema én van chocolade! - is dan ook een hele leuke en originele verrassing om in de brievenbus te ontvangen. Dit leuke chocoladespelletje weegt 50 gram en is geschikt om als brievenbuscadeautje te versturen.
Voor een geringe meerprijs bestelt u dit spelletje in een kerstdoosje en stuurt u uw presentje makkelijk naar meerdere adressen door heel Nederland.

Verstuurt u dit spelletje zakelijk, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of bedankje aan klanten? Dan kunt u in plaats van een Kerst print ook kiezen om het spelletje te laten bedrukken met een bedrijfslogo of zelf ontworpen logo.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten. Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om het chocoladespelletje bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor het eigen bedrukte spelletje is 1000 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Kerst chocoladespelletje (50 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.