Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Brievenbusdoosje chocolade kerstpuzzel

8,20 excl. BTW 8,94 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Een kerst brievenbusgeschenk is een cadeau dat door de brievenbus past en dus gemakkelijk verzonden kan worden als verrassing voor iemand. Dit specifieke brievenbusgeschenk bevat een kerst chocoladepuzzel van 150 gram. De chocoladepuzzel is gemaakt van heerlijke melkchocolade en heeft een feestelijk ontwerp. De puzzelstukjes kunnen uit elkaar worden gehaald en opnieuw worden samengevoegd, waardoor het een leuk en interactief cadeau is.

Het is een perfect cadeau om op te sturen naar vrienden, familie, medewerkers, relaties of klanten als kerstgroet of als kleinigheidje voor onder de kerstboom.

Doordat het brievenbusdoosje gemakkelijk te bezorgen is door de brievenbus, verstuur je het met lage portokosten naar alle gewenste huisadressen. Wij verzorgen de verzending graag voor je! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Het is ook mogelijk om de chocolade puzzel te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte puzzel is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Kerst brievenbusdoosje
  • Chocolade kerstpuzzel, 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.