Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade kerstpuzzel

6,75 excl. BTW 7,36 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Misschien vind je dit ook leuk?
Mini stol met 100% amandelspijs (100 gram)
Mini stol met 100% amandelspijs (100 gram) 1,25
Amandelstaaf 100% amandelspijs
Amandelstaaf 100% amandelspijs (250 gram) 4,75
Kerststol met 100% amandelspijs (750 gram)
Kerststol met 100% amandelspijs (750 gram) 5,95
Tulband kerst (375 gram)
Tulband kerst (375 gram) 4,95
Productprijs: 6,75
Totaal opties:
Bestelling totaal:

De chocolade kerstpuzzel is een unieke en smakelijke traktatie voor de feestdagen. Deze puzzel combineert de vreugde van puzzelen met de heerlijke smaak van chocolade. Het bestaat uit verschillende puzzelstukjes die gemaakt zijn van hoogwaardige chocolade, met een mix van melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. Elk puzzelstukje heeft een unieke vorm en is versierd met feestelijke kerstontwerpen, zoals kerstbomen, sneeuwvlokken en kerstmannen.

De chocolade kerstpuzzel daagt niet alleen je puzzelvaardigheden uit, maar zorgt ook voor een heerlijke smaakervaring. Je kunt de stukjes één voor één oplossen en genieten van de rijke en romige chocoladesmaken. Of je kunt ervoor kiezen om de puzzelstukjes te delen met familie en vrienden tijdens gezellige kerstbijeenkomsten.Het is een leuke en interactieve manier om in de kerstsfeer te komen en tegelijkertijd te genieten van de zoete verleiding van chocolade.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten. Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om de chocolade puzzel te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte puzzel is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Chocolade kerstpuzzel (150 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.