Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Brievenbusdoosje chocolade Kerstkaart

6,20 excl. BTW 6,76 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Een kerst brievenbusgeschenk met chocolade kerstkaart is een leuk cadeau dat door de brievenbus past en daarom gemakkelijk verzonden kan worden als verrassing voor iemand. Dit specifieke brievenbusgeschenk bevat een chocolade kerstkaart van 135 gram. De kerstkaart is gemaakt van heerlijke melkchocolade en heeft een feestelijke opdruk. Het is een perfect cadeau om op te sturen als kleinigheidje voor de kerstdagen. Leuk om als bedankje te geven aan medewerkers, collega's, klanten of relaties.

Doordat het brievenbusdoosje gemakkelijk te bezorgen is door de brievenbus, verstuur je het met lage portokosten naar alle gewenste huisadressen. Wij verzorgen de verzending graag voor je! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Het is ook mogelijk om de chocolade kaart te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte kaart is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Kerst brievenbusdoosje
  • Chocolade Kerstkaart, 135 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.