Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade kerstkaart

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 4,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Een chocolade kerstkaart van 150 gram, verpakt in een mooi vensterdoosje. Deze unieke kerstkaart is gemaakt van hoogwaardige chocolade en heeft een gedetailleerd ontwerp. De kaart kan worden gebruikt als cadeau of als persoonlijke kerstgroet voor vrienden en familie. Het vensterdoosje beschermt de chocolade tijdens het transport en zorgt voor een mooie presentatie van de chocolade kerstkaart. Geniet van de heerlijke smaakbeleving en stuur tegelijkertijd een warme kerstgroet!

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten. Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om de chocolade kaart te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte kaart is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Chocolade Kerstkaart, 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.