Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Uitdeelzakje paaseitjes mix met eigen logo (100 gram)

1,45 excl. BTW 1,58 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Uitdeelzakje met eigen logo

Transparante uitdeelzakjes met paaseitjes, lekker om rondom de paasdagen mee op kantoor, de afdeling of op de sportvereniging te trakteren. Ook leuk om neer te leggen bij de receptie, met een sticker met het eigen bedrijfslogo. Ook zijn de zakjes geschikt om uit te delen op beuren, congressen of open dagen. In deze traktatie uitdeelzakjes zit een heerlijke mix van pure chocolade, melkchocolade of romige witte chocolade circa 100 gram. De paaseitjes zijn gemaakt van de beste ingrediënten. Er is dus geen twijfel mogelijk: deze traktatie valt bij iedereen in de smaak! Je kunt de uitdeelzakjes persoonlijk uitdelen, maar ook versturen als relatiegeschenkjes. Als je ze tegen een kleine meerprijs verstuurt in een vrolijk brievenbusdoosje met frisse kleurtjes, fleurt de brievenbus bovendien helemaal op!

Deze handige uitdeelzakjes met paaseitjes bestel je met slechts één muisklik makkelijk en snel online regelen bij deBakkerij. Het enige wat je door hoeft te geven, is hoeveel uitdeelzakjes je wilt bestellen en voeg het bedrijfslogo toe. Dit kun je doen bij personalisatie en dan het etiket toevoegen. Upload daar het bedrijfslogo.

Heb je vragen of wensen over je bestelling? Of spreek je de bestelling graag eerst nog even door met een van onze medewerkers? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het bestellen van de uitdeelzakjes paaseitjes met eigen logo.

Dit product bevat:
  • Uitdeelzakje paaseitjes mix met eigen logo (100 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.