Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tony’s Chocolonely paasreep melk meringue citroen

3,95 excl. BTW 4,31 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Als je op zoek bent naar een weloverwogen en duurzaam relatiegeschenk, dan kies je voor deze paasreep. Deze heerlijke paaschocolade van Tony’s Chocolonely in de smaak melk-citroen-meringue is namelijk gemaakt van de beste fairtrade chocolade.

Je kunt deze chocoladereep versturen als briefpost. Voor een kleine meerprijs verzendt je de chocolade in een vrolijk paasdoosje met leuke lentetinten. Je kunt zo makkelijk al de werknemers, relaties en klanten door heel Nederland op een unieke manier verrassen met Pasen! Bovendien kun je het paasdoosje personaliseren met eigen bedrijfslogo, een vrolijke paasboodschap op een etiket, kaartje of brief. Met deze chocolade paasreep van Tony’s Chocolonely wordt het beslist een vrolijk Pasen!

Bestel vandaag nog de paasreep relatiegeschenken van Tony’s Chocolonely. Met maar één druk op de knop komt de offerte (inclusief verzendkosten naar meerdere adressen) je kant op. Laat ons weten hoe je het relatiegeschenk wilt personaliseren en voor welk kaartje of etiket met logo of tekst je kiest. Geef het aantal bestellingen door en wij zorgen voor een feestelijke brievenbus bij alle werknemers, relaties en klanten.

De relatiegeschenken direct op kantoor laten leveren en zelf verpakken? Dat kan uiteraard ook! Heb je nog andere wensen? Neem dan contact met ons op. Wil je graag een persoonlijk advies van ons over deze heerlijke paas chocoladereep Tony’s Chocolonely citroen meringue? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag.

Dit product bevat:
  • Tony's Chocolonely paasreep melk meringue citroen
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.