Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tony’s Chocolonely paaseitjes (12 stuks)

4,65 excl. BTW 5,07 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Eerlijke Tony's Chocolonely paaseitjes.
Deze eerlijke chocolade Paaseitjes zijn onweerstaanbaar lekker! Ze zijn gemaakt van Belgische fairtrade chocolade en 100% slaafvrij. Een bewuste keuze, een bewust relatiegeschenk! De eitjes zijn verpakt in een leuk eierdoosje, leuk om neer te zetten tijdens de paasdagen, maar nog leuker om op te eten! Het doosje is gevuld met eitjes in verschillende smaken: Puur-, donkere melk-, melk- en witte chocolade paaseieren met stukjes karamel, amandel, pretzel, toffee, hazelnoten, noga en zeezout.

Fairtrade paaseitjes met logo op geschenkdoos. Deze heerlijke fairtrade paaseitjes zorgvuldig verpakt en verstuurd. De doos heeft de vrolijke opdruk van Tony’s Chocolonely zoals je deze kent. Uiteraard kun je het relatiegeschenk personaliseren naar eigen wensen door er een eigen logo en een paasgroet aan toe te voegen. Kies je voor een etiket, dan wordt deze op het doosje geplakt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een paaskaartje of paasbrief, deze zit er los bij.

Deel de doosjes uit aan relaties, collega's of klanten op kantoor of de afdeling, of laat de doosjes versturen. Wil je deze fairtrade paaseitjes verzenden naar meerdere adressen in Nederland? We regelen graag de verzending voor je. Bestel Tony’s bij deBakkerij.
Je bestelt de paaseitjes makkelijk en snel online bij deBakkerij. Laat ons weten hoeveel eierdoosjes je wilt bestellen, welk logo of welke boodschap je hieraan toe wilt voegen en of je wilt verzenden naar verschillende adressen. Daarna heb je er geen omkijken meer naar, de rest doen wij!

Geïnteresseerd in grotere aantallen? Met een druk op de knop vraag je gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Wil je liever eerst persoonlijk met ons spreken? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Neem contact met ons op, we helpen je graag bij het bestellen van de Tony’s Chocolonely chocolade paaseitjes.

Dit product bevat:
  • Tony's Chocolonely paaseitjes (12 stuks), 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.