Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Tony’s Chocolonely kerstreep melk gemberkoekjes

3,95 excl. BTW 4,31 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Tony's Chocolonely kerstreep melk gemberkoekjes is een heerlijke limited edition chocoladereep speciaal voor de feestdagen. Deze reep combineert de romige smaak van melkchocolade met de kruidige en verwarmende smaak van gemberkoekjes. Elk stukje van deze reep biedt een perfecte balans tussen zoete melkchocolade en de pittige kick van gember. De reep is gemaakt met de kenmerkende fairtrade en traceerbare chocolade waar Tony's Chocolonely om bekend staat.

Bovendien is de chocolade in de bekende ongelijke blokjes verdeeld, wat symbool staat voor de missie van Tony's om de chocolade-industrie 100% slaafvrij te maken. Geniet tijdens de feestdagen van deze smakelijke traktatie die niet alleen jouw smaakpapillen verwent, maar ook bijdraagt aan een eerlijke en duurzame chocolade-industrie.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten. Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Tony's Chocolonely kerstreep melk gemberkoekjes (180 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.