Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Stroopwafels in blik met klompjes en lint

6,25 excl. BTW 6,81 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 6,25
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Deze stroopwafels zijn op traditionele wijze gebakken met roomboter en scharrelei, wat zorgt voor een heerlijke en authentieke smaak. De stroopwafels zijn verpakt per 8 stuks in een traditioneel bewaarblik met een leuk lint en een echt Hollands klompje, waardoor je ze gemakkelijk kunt bewaren en presenteren. Elke stroopwafel bestaat uit twee dunne wafels, die aan elkaar zijn geplakt met een heerlijke stroopvulling. Het resultaat is een knapperige en tegelijkertijd smeuïge textuur en een volle, zoete smaak. Deze stroopwafels zijn perfect als tussendoortje bij de koffie of thee, of als traktatie voor jezelf of om cadeau te geven.

De stroopwafels hebben een afmeting van 8,5 cm diagonaal. Het blik met de stroopwafels en klopje heeft een gewicht van 380 gram. Het blik zelf heeft een afmeting van 10 x 10 cm.

Het is ook mogelijk om het geschenk wat persoonlijker te maken met een etiket met logo en/of tekst. Het etiket zal dan op de folie aan de zijkant van het blik worden geplaatst. Voorkeur naar een ander plek of andere mogelijkheden? Geef dit aan in de opmerking of neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Stroopwafels in blik met klompjes en lint
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.