Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Snoeppot groot met chocolademunten (1250 gram)

29,95 excl. BTW 32,65 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 29,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

De snoeppot groot met chocolade munten is een schattig en smakelijk hebbedingetje dat zowel jong als oud zal bekoren. Het is een grote, transparante glazen pot met een stevige deksel die gemakkelijk kan worden geopend en gesloten. De pot heeft een hoogte van ongeveer 17 cm en een diameter van 17,5 cm, waardoor het een perfect formaat is om op een bureau, aanrecht, of in een tas te plaatsen.

Hetgeen wat deze snoeppot zo speciaal maakt, is de inhoud, glanzende chocolade munten. De munten zijn gemaakt van hoogwaardige melkchocolade en hebben een reliëfafbeelding van verschillende symbolen aan beide zijden, net zoals echte munten. Deze heerlijke lekkernij zijn onweerstaanbaar en zullen ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht toveren.

De pot is ontworpen om de chocolade munten vers te houden en te beschermen tegen luchtvochtigheid en andere omgevingsfactoren die de kwaliteit van de chocolade kunnen beïnvloeden. De transparante buitenkant van de pot maakt het mogelijk om de chocolade munten van buitenaf te bewonderen, wat het een aantrekkelijk decoratief stukje maakt voor snoepliefhebbers.

Geniet van de heerlijke smaak en het plezier dat onze snoeppot groot chocolade munten biedt. Trakteer jezelf, werknemers of relaties met dit heerlijke cadeau. Bestel nu en laat je betoveren door de magie van chocolade!

Wil je graag met ons van gedachten wisselen voordat je de snoeppot groot chocolade munten bestelt? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op om je bestelling met ons door te spreken, wij denken graag met je mee!

Er zitten +- zo'n 360 munten in de pot.

Dit product bevat:
  • Chocolade munten, 1250 gram
  • Snoeppot groot
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.