Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinterklaas tulband (375 gram)

5,45 excl. BTW 5,94 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Misschien vind je dit ook leuk?
Broodplank met logo 14,95
Productprijs: 5,45
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Deze ambachtelijk gebakken Sinterklaas tulband is heerlijk om te eten bij een kopje koffie of thee, of gewoon tussendoor! Want van tijd tot tijd mogen we onszelf toch best verwennen met een heerlijke lekkernij, nietwaar? De tulband is overgoten met een witte chocolade dip met gekleurde spikkels en valt beslist in de smaak bij relaties, collega’s en klanten.

Wil je de tulband een persoonlijke ‘touch’ meegeven, personaliseer het cellofaan van de tulband dan met eigen logo, en een leuke motiverende boodschap vanuit de organisatie op een Sint etiket of Sinterklaas kaartje. Het kaartje zit er los bij.

Deze tulband is geschikt om te versturen naar meerdere adressen in Nederland. Wij verzorgen graag de verzending voor je. Voor de verzending naar verschillende adressen zal de tulband in een verzenddoosje verpakt worden. Het is dan ook mogelijk om een vrolijk Sinterklaas kaartje of Sinterklaas brief toe te voegen aan het doosje. Het kaartje kan voorzien worden van een leuke boodschap, ongeveer 300 leestekens, en eigen logo. Iets meer ruimte nodig? Dan is een brief wellicht meer geschikt. Hier kun je rond de 800 leestekens kwijt, en eventueel het eigen logo.

Wie wordt er nu niet blij zo’n lekkere tulband met een chocolade topping? Je bestelt de Sinterklaas tulbanden nu makkelijk online. Met één druk op de knop vraagt je een offerte aan.

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de Sinterklaas tulband persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Let op:
- Sinterklaas Kaartje en brief worden los meegeleverd
- Sinterklaas etiket wordt op de verpakking geplakt

Dit product bevat:
  • Sinterklaas tulband (375 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.