Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinterklaas pralines (9 stuks)

5,60 excl. BTW 6,10 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Proef de magie van Sinterklaas met onze heerlijke Sinterklaas pralines! Deze set van 9 prachtig ontworpen en handgemaakte pralines is de perfecte manier om het feestelijke seizoen te vieren en jezelf of je dierbaren te verwennen.

De set bevat drie onweerstaanbare smaken:
Witte praline caramel/crunch: Romige witte chocolade praline met stukjes karamel en krokante stukjes voor de perfecte balans van zoet en zout.

Melk praline espresso: Verfijnde melkchocolade praline met de smaak van espresso voor een energieke en hartverwarmende ervaring.

Pure praline hazelnoot: Intense pure chocolade praline gevuld met hazelnootpraliné voor een rijke en notige smaakbeleving.

Elke praline is liefdevol gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en met de hand afgewerkt voor een unieke en smakelijke ervaring. De set wordt geleverd in een prachtig ontworpen doosje, perfect als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Bestel nu onze Sinterklaas pralines en geniet van een smakelijke en feestelijke traktatie!

Het is ook mogelijk om de pralines te bedrukken naar wens met eigen ontwerp\logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte pralines is 120 doosjes met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Let op!
- Het kaartje wordt er los bijgeleverd en zit niet vast aan het product.
- Het etiket wordt op de verpakking geplakt.

Dit product bevat:
  • Sinterklaas pralines (9 stuks)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.