Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinterklaas chocoladepuzzel

6,75 excl. BTW 7,36 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 6,75
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Wat een leuk idee, zo’n chocoladepuzzel om cadeau te geven met Sinterklaas! De Sinterklaas chocoladepuzzel wordt ook nog eens een heel origineel cadeau als u deze voorziet van een eigen logo! Echt een cadeau wat niet snel meer vergeten wordt! Heel geschikt als relatiegeschenk voor klanten en relaties, wie wil er nu niet op zo’n originele manier bedrijfsreclame maken?

Tegen een kleine meerprijs kunt u deze puzzel laten verzenden in een brievenbusdoosje met Sinterklaas design. Zo maakt u makkelijk meerdere mensen blij! De Sinterklaas chocoladepuzzel wordt uiteraard zorgvuldig verpakt en komt rechtstreeks vanuit DeBakkerij.

Heeft u vragen over deze Sinterklaas chocoladepuzzel? Of heeft u misschien vragen of andere wensen? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Wij denken graag met u mee en helpen u graag met het uitkiezen van een chocolade puzzel van DeBakkerij.

Het is ook mogelijk om de chocolade puzzel te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte puzzel is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Sinterklaas chocoladepuzzel, 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.