Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Sinterklaas chocolade kadoreep

2,45 excl. BTW 2,67 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Als je dit jaar met Sinterklaas graag een echte eyecatcher wilt versturen naar klanten, relaties of collega’s, dan kiest je voor deze Sinterklaas chocolade kadoreep.

Wat deze chocoladereep bijzonder maakt, is dat je deze niet alleen kunt versturen met een standaard Sint design, maar ook kunt kiezen voor het eigen bedrijfslogo. Je kunt zelfs een zelf ontworpen logo toevoegen. Zo bent u met één bestelling de gulle Sint voor mensen door heel Nederland.

Omdat deze chocoladereep als brievenbuspost verzonden kan worden, bent u bovendien niet veel verzendkosten kwijt. Maak uw verzending af met een Sinterklaasgedicht op een kaartje of een persoonlijk etiket. Zo weet de blijde ontvanger ook wie de gulle gever was dit jaar!

Het is ook mogelijk om de chocolade reep te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte reep is 1000 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Let op!
- Het kaartje wordt er los bijgeleverd en zit niet vast aan het product.

Dit product bevat:
  • Chocoladereep, 75 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.