Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Roomboter Paasstol (1000 gram)

5,65 excl. BTW 6,16 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Geniet van de heerlijke smaak van onze ambachtelijke roomboter paasstol, perfect voor het vieren van de lente en Pasen! Met een rijke vulling van smeuïge spijs en bestrooid met amandelschaafsel, weegt deze feestelijke lekkernij 1000 gram puur genot. De zachte textuur van roomboter zorgt voor een subtiele romigheid, terwijl de toegevoegde spijs en knapperige amandelschaafsel een onweerstaanbare combinatie vormen. Laat deze paasstol het stralende middelpunt zijn van jouw paasontbijt of brunch en deel de vreugde van het seizoen met vrienden en familie.

De paasstol is goed verpakt in cellofaan folie en tegen een meerprijs te bestellen mooie paasstol geschenkdoos. Personaliseer de verpakking van de paasstol door middel van een vrolijk paasetiket met eigen logo en tekst. Of voeg een A6 kaartje met paasgroet en logo toe aan de stoldoos. De paasstol is geschikt om eventueel uit te delen op kantoor, de afdeling, of op de vereniging. Geen paasbrunch op kantoor? De paasstol is ook heel geschikt om te versturen als geschenk naar relaties, klanten en collega's.

Ontspannen de feestdagen in? Bestel dan snel de paasstol bij deBakkerij. Zo weet je zeker dat je met Pasen of rondom de paasdagen overheerlijke verse paasstol met amandelspijs serveert. Je bestelt de paasstollen nu heel eenvoudig met één druk op de knop aan bij deBakkerij.

Geïnteresseerd in grotere aantallen of verzending naar verschillende adressen? Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan!
Als je de paasstol als relatiegeschenk wilt verzenden, verzorgen wij graag de verzending voor je. Laat ons in dat geval weten naar hoeveel adressen je de relatiegeschenken wilt versturen, dan maken wij een aantrekkelijk prijsvoorstel.

Heb je nog vragen over de paasstol of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de paasstollen met een van onze medewerkers doorspreken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Kies je voor de 500 gram stol in een stoldoos? De afmeting van de stoldoos is dan: 26x12x7,5 cm

Dit product bevat:
  • Roomboter Paasstol (1000 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.