Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Praline eitjes (175 gram)

3,95 excl. BTW 4,31 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Een bakje gevuld met overheerlijke chocolade eitjes met praline vulling. Deze bakjes met romige chocolade bonbons zijn leuk om uit te delen op kantoor, de afdeling of op de vereniging. Lekker voor bij de koffie of om de paastafel mee te decoreren.

Chocolade praline eitjes met persoonlijk logo. Deze decoratieve chocolade praline eitjes zitten in een mooi geschenk bakje met folie. Dit doosje kun je naar eigen wens personaliseren met een logo en/of paasboodschap. Het is mogelijk om een vrolijk paasetiket te bevestigen op het doosje. Hier kan een logo en een stukje tekst op. Het is ook mogelijk om los een kaartje toe te voegen met tekst en logo, of een paas brief mocht je nog meer tekst willen gebruiken. Op die manier maak je van dit relatiegeschenk een persoonlijk cadeau. Zet het doosjes neer op de afdeling, op de balie van de receptie, of in de sportkantine? Ook dan is het een goed idee om de doos te personaliseren met een logo of boodschap. Op die manier maak je namelijk op een leuke manier reclame!

Grotere aantallen nodig? Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze vrolijke chocolade paasfiguurtjes. Dat doe je met slechts één druk op de knop. Je ontvangt binnen één werkdag een prijsvoorstel van ons, inclusief verzendkosten naar eventueel verschillende adressen. Na goedkeuring gaan wij voor je aan het werk.
Wil je graag eerst de bestelling van de relatiegeschenken doorspreken met een van de medewerkers van deBakkerij? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het bestellen van de paas chocolade.

Dit product bevat:
  • Bakje met praline eitjes (175 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.