Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paastas roomboter paasstol (500 gram) en paaseitjes (200 gram)

7,45 excl. BTW 8,12 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier Pasen in stijl met ons betoverende paasgeschenktasje! Ontdek de heerlijke 500 grams roomboter paasstol, rijkelijk gevuld met smeuïge spijs, en bestrooid met amandelschaafsel voor een onvergetelijke smaakervaring. Als extra traktatie hebben we 200 gram aan heerlijk gemengde paaseitjes toegevoegd, zorgvuldig geselecteerd voor een paasfeest vol variatie en kleur. Dit feestelijk verpakte geschenktasje is de ideale manier om het seizoen te vieren en te genieten van de traditionele smaken van Pasen. Trakteer jezelf of deel de vreugde met relaties, klanten of collega's met dit heerlijke paasgeschenk!

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de paasstol en de heerlijke paaseitjes direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met paasstol en paaseitjes? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas geschenktas middel
  • Roomboter paasstol, 500 gram
  • Bakey paaseitjes, 200 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.