Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaseitjes puntzak (200 gram)

2,25 excl. BTW 2,45 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Leuke paas puntzak gevuld met een heerlijke mix van paaseitjes. Met de smaken, melk, puur, witte chocolade. De puntzak is gevuld met circa 200 gram paaseitjes.

Vrolijke puntzakjes met paaseitjes, lekker om rondom de paasdagen mee op kantoor, de afdeling of op de sportvereniging te trakteren. Ook leuk om neer te leggen bij de receptie. De paaseitjes zijn gemaakt van de beste ingrediënten. Er is dus geen twijfel mogelijk: deze traktatie valt bij iedereen in de smaak! Je kunt de puntzakjes met paaseitjes persoonlijk uitdelen, maar ook versturen als relatiegeschenkjes. Het is ook mogelijk om een paaskaartje met logo en tekst toe te voegen aan dit geschenk. Het kaartje zit er los bij, en is niet bevestigd aan het zakje.

Deze handige puntzakjes met paaseitjes bestel je met slechts één muisklik makkelijk en snel online regelen bij deBakkerij.

Heb je vragen over deze zakjes of over je bestelling? Of spreek je de bestelling graag eerst nog even door met een van onze medewerkers? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het bestellen van de uitdeelzakjes met paaseitjes.

Dit product bevat:
  • Puntzak met paaseitjes, 200 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.