0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaseitjes brievenbusgeschenk (200 gram)

4,50

Helaas! Uitverkocht.

Lekkere chocolade paaseieren van deBakkerij
Weet je al wie je gaat verrassen met de paasdagen? Bestel dit originele relatiegeschenk met heerlijke chocolade paaseieren misschien dan ook voor jezelf? Want zeg nu zelf, kun je deze verrassing weerstaan? Het brievenbusdoosje is zelfs aanpassen aan eigen wens. Zo kunt je het doosje personaliseren met het eigen bedrijfslogo, een persoonlijk paaskaartje of een zelfgeschreven brief. Of wat dacht je van een paasraadsel? Op die manier maak je op een leuke en vrolijke manier reclame voor het bedrijf!

Verrassing in een brievenbusgeschenk
Stel je de blijdschap van de ontvangers eens voor! Was het de paashaas? De postbode? Wie het ook was, een brievenbusgeschenk is een hele leuke verrassing voor degene die ’s ochtends naar de brievenbus loopt. Diegene vindt daar een luxe brievenbusdoosje in vrolijke geeltinten en met een guitige afbeelding van niemand minder dan…de paashaas. Verrassing!

Uw brievenbusgeschenk met paaseitjes bestellen
Bij deBakkerij bestel je de paaseitjes nu makkelijk en snel. Met maar één druk op de knop vraagt je een offerte aan. Binnen één dag ontvang je van ons een prijsopgave inclusief verzendkosten. Dit brievenbuspakket is geschikt om te versturen met briefpost en tegen lage portokosten. Daarmee kun je het brievenbusgeschenk voordelig naar meerdere adressen versturen. Bestel de paaseitjes vandaag nog, dan zorgen wij ervoor dat de werknemers, klanten en relaties deze paasdagen kleurrijk vieren!

Wil je graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met paaseitjes? Neem dan contact met ons op!

In dit brievenbusgeschenk zit 300 gram gevulde paaseitjes in een overheerlijke mix van melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade, melkchocolade met praline, melkchocolade crisp en pure chocolade met praline. Weet je al wie je verrast met de paasdagen?

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • 2 zakjes Bakey paaseitjes, 100 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.