Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaseitjes brievenbusgeschenk (200 gram)

4,50 excl. BTW 4,91 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Lekkere chocolade paaseieren van deBakkerij
Weet je al wie je gaat verrassen met de paasdagen? Bestel dit originele relatiegeschenk met heerlijke chocolade paaseieren misschien dan ook voor jezelf? Want zeg nu zelf, kun je deze verrassing weerstaan? Het brievenbusdoosje is zelfs aanpassen aan eigen wens. Zo kun je het doosje personaliseren met het eigen bedrijfslogo en tekst op een persoonlijk paaskaartje, paasetiket of een zelfgeschreven brief. Op die manier maak je op een leuke en vrolijke manier reclame voor het bedrijf!

Het brievenbusgeschenk met paaseitjes bestellen
Bij deBakkerij bestel je de paaseitjes nu makkelijk en snel. Met maar één druk op de knop vraagt je een offerte aan. Binnen één dag ontvang je van ons een prijsopgave inclusief verzendkosten. Dit brievenbuspakket is geschikt om te versturen met briefpost en tegen lage portokosten. Daarmee kun je het brievenbusgeschenk voordelig naar meerdere adressen versturen. Bestel de paaseitjes vandaag nog, dan zorgen wij ervoor dat de werknemers, klanten en relaties deze paasdagen kleurrijk vieren!

Wil je graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met paaseitjes? Neem dan contact met ons op!

In dit brievenbusgeschenk zit 300 gram gevulde paaseitjes in een overheerlijke mix van melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade. Weet je al wie je verrast met de paasdagen?

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • 2 zakjes Bakey paaseitjes, 100 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.