Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paasei tablet wit Disco

3,45 excl. BTW 3,76 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Stap in de betoverende wereld van Pasen met onze Witte Chocolade Paasei Tablet met Disco! Deze onweerstaanbare lekkernij is gemaakt van heerlijke witte chocolade en versierd met kleurrijke discoballetjes (Smarties) die een speelse en feestelijke sfeer toevoegen. Elke hap is een dans van smaken, waar de romige witte chocolade perfect samensmelt met de knapperige textuur en vrolijke kleuren van de disco-toppings. Trakteer jezelf op een feest van zoetheid of verras je vrienden en familie met dit opvallende paasei tablet dat niet alleen heerlijk is, maar ook een feest voor de ogen.

Het paasei tablet is leuk om uit te delen op kantoor, de afdeling of op de vereniging. Het is ook mogelijk om het paasei tablet te versturen naar verschillende adressen. Voor een meerprijs kun je kiezen voor een brievenbusdoosje. Je verzendt dit product met lage porto kosten via de brievenbus. Personaliseer het doosje van het paasei tablet of het brievenbusdoosje met de keuze uit een paasetiket, paaskaartje of paasbrief. Hierbij is het mogelijk om een leuke paasgroet en het bedrijfslogo toe te voegen.

Bestel het paasei tablet in de witte chocolade met disco topping vandaag nog online!
Het paasei tablet is gemakkelijk en snel te bestellen via onze website. Geïnteresseerd in grotere aantallen? Met één druk op de knop heb je de offerte (inclusief eventuele verzendkosten naar meerdere adressen) uiterlijk morgen al in handen. Laat ons weten met welke boodschap je het relatiegeschenk wilt personaliseren en de aantallen. De rest van het werk doen wij voor je!

Wil je liever een persoonlijk de bestelling van het paasei tablet doorspreken? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
  • Paasei tablet Cookie en Fudge, 75 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.