Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paasdoos paastulband, paas pralines (4st) en paaseitjes (200 gram)

11,95 excl. BTW 13,03 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Beleef een smaakvol paasfeest met onze luxe paasgeschenkdoos! Ontdek de heerlijke smaken van een verrukkelijke tulband, elegant gedoopt in een decadente chocolade dip. Daarnaast vind je een vensterdoosje met 4 verrassende paaspralines: witte chocolade met caramel/crunch, melk chocolade met praline espresso en pure chocolade met hazelnoot praline. Als kers op de taart bevat de doos ook 200 gram verrukkelijke paaseitjes. Deze feestelijke geschenkdoos is zorgvuldig samengesteld voor een perfecte mix van traditionele en eigentijdse paaslekkernijen. Deel deze heerlijkheden met collega's, relaties en klanten en maak van Pasen een onvergetelijk genietmoment!

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de paastulband, paaspralines en paaseitjes direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met tulband, paaspralines en paaseitjes? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
 • Luxe paasstoldoos
 • Paastulband, 375 gram
 • Paas pralines (4st), 65 gram
 • Bakey paaseitjes, 200 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.