Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paasdoos paastulband, paas chocolade en paaseitjes (200 gram)

12,95 excl. BTW 14,12 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Creëer een onvergetelijke paaservaring met onze exclusieve paasgeschenkdoos! Ontdek de heerlijke tulband, elegant gedoopt in een verleidelijke chocolade dip. Naast dit feestelijke gebak bevat de doos een selectie van paas chocolade bon bon figuurtjes met een verrukkelijke praline vulling. En alsof dat nog niet genoeg is, voegen we ook 200 gram aan verrukkelijke paaseitjes toe. Deze zorgvuldig samengestelde geschenkdoos biedt een perfecte combinatie van traditionele en eigentijdse paaslekkernijen. Deel de vreugde van het seizoen met dit heerlijke geschenk en creëer mooie herinneringen met collega's, relaties en klanten!

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de paastulband, paaschocolade en paaseitjes direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met tulband, paaschocolade en paaseitjes? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
 • Luxe paasstoldoos
 • Paastulband, 375 gram
 • Paas chocolade, 175 gram
 • Bakey paaseitjes, 200 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.