Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paasbrievenbusgeschenk met Tony’s Chocolonely paasreep melk meringue citroen en paaseitjes (200 gram)

6,95 excl. BTW 7,58 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Overheerlijke eerlijke paaschocolade van deBakkerij
Deze heerlijke paaschocolade in een lekkere combinatie van paaseitjes en een Tony’s reep in de smaak melk meringue citroen, en zit in een vrolijk paasdoosje met een leuke opdruk van de paashaas. Tony’s chocolade is bovendien duurzame chocolade. Daarmee geef je een weloverwogen en duurzaam relatiegeschenk. Het geschenkdoosje kan door de brievenbus en is dus heel geschikt om als briefpost te versturen. Je kunt dus makkelijk al je werknemers, relaties en klanten door heel Nederland op een unieke manier verrassen met Pasen! Bovendien kun je het paasdoosje personaliseren met eigen bedrijfslogo en een vrolijke paasboodschap op een paasetiket, paaskaartje of een persoonlijke brief. Dat is pas opvallende reclame!

Met een druk op de knop een vrijblijvende offerte ontvangen
Bestel vandaag nog je Tony's Chocolonely paas chocoladereep, en paaseitjes online bij deBakkerij. Met maar één druk op de knop komt de offerte (inclusief verzendkosten naar meerdere adressen) je kant op. Laat ons weten hoe je het relatiegeschenk wilt personaliseren en voor welk kaartje of met etiket met logo en tekst je kiest. Geef het aantal bestellingen door en wij zorgen voor een feestelijke brievenbus bij de werknemers, relaties en klanten. Wie maakt je deze Pasen blij met een mooi cadeau?

Wil je graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met paaseitjes en een Tony’s chocoladereep? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • Tony's Chocolonely paasreep melk meringue citroen, 180 gram
  • 2 zakjes Bakey paaseitjes, 100 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.