Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paasbrievenbusgeschenk met paas chocoladepuzzel

8,20 excl. BTW 8,94 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Paas chocoladepuzzel met vrolijke opdruk!
Weet je het nog? Die lange paasweekenden van vroeger waarin je zeeën van tijd had om ontspannen te puzzelen? Dat kan nog steeds met deze paas chocoladepuzzel van deBakkerij! De puzzel werpt je meteen terug naar de ‘goede tijden van toen’. Gun je je relaties, klanten en werknemers ook die rust en ontspanning? Die nostalgie? Dan geef je deze paasdagen een chocoladepuzzel relatiegeschenk!

Persoonlijke puzzel van chocolade.
Het is ook mogelijk om de chocolade puzzel een persoonlijke ‘touch’ te geven door het te personaliseren met een paasetiket of kaartje met eigen logo, en een leuke paasboodschap. Het etiket zal dan op het brievenbusdoosje bevestigd worden. Of als je kiest voor het kaartje dan zal deze te vinden zijn in het doosje. Het brievenbusdoosje met Chocolade puzzel is te versturen via briefpost tegen lage portokosten. Een brievenbusgeschenk is dus heel geschikt om meerdere relaties door heel Nederland mee te verrassen.

Een grote bestelling? Dat is geen enkel probleem! Wij verzenden de brievenbusgeschenken graag voor je naar meerdere adressen. Vraag met één druk op de knop een vrijbijvende offerte aan. Binnen één werkdag ontvang je die weer in de mailbox terug.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over de paas chocoladepuzzel? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag.

Let op! De standaard bedrukking van de puzzel wijkt af van de foto. Vind de actuele bedrukking bij de chocolade puzzel onder het kopje - Chocolade.

Het is ook mogelijk om de chocolade puzzel zelf te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte puzzel is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • Chocolade puzzel "Happy Easter", 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.