Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas snoeppot XL (1,4 kg)

19,95 excl. BTW 21,75 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

In deze snoeppot zitten overheerlijke chocolade paaseitjes in verschillende smaken: melk, puur en wit. Leuk om te zien, maar vooral heel lekker om op getrakteerd te worden! Zet de potten bij je collega’s op hun bureau, bij de receptie of verras je klanten tijdens een vergadering met deze leuke snoeppot. Dat levert veel blijde gezichten op! De snoeppot is gevuld met circa 1,4 kg paaseitjes.

Om op een leuke manier reclame te maken rondom de feestdagen, personaliseer je deze snoeppot met een logo en een vrolijke paasboodschap op een etiket. Je kunt ook een boodschap meesturen van maximaal 300 tekens op een paaskaartje. Wil je mensen op een vrolijke manier bedanken voor hun hulp of inzet? Ook dan is deze snoeppot een heel geschikt cadeau! Deze snoeppot van deBakkerij is ook verkrijgbaar als weckpot.

Wie maak je blij tijdens Pasen? Je regelt het in slechts één muisklik bij deBakkerij! Zorg ervoor dat je relaties, klanten of collega’s hun snoeppotten op tijd ontvangen, bestel de snoeppot vandaag nog via de website. Interesse in grotere aantallen? Vraag vandaag nog een offerte aan. Geef aan ons door hoeveel snoeppotten je wilt bestellen en of je een logo, etiket, paaskaart of paasbrief wilt toevoegen. Je ontvangt dan een aantrekkelijk prijsvoorstel van ons.

Wil je de snoeppotten versturen naar meerdere adressen? Wij verzorgen graag de verzending voor je. Heb je vragen over de snoeppotten of wil je de bestelling bespreken met een medewerker van deBakkerij? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat je eenvoudig en snel de snoeppot met paaseitjes kunt bestellen!

Dit product bevat:
  • Paas snoeppot XL (1,4 kg)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.