0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas pralines (2 stuks)

1,75

Helaas! Uitverkocht.

Pasen. Tijd voor bezinning. Een paar mooie dagen om samen met familie door te brengen. Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij. Dit kleine relatiegeschenk valt beslist in de smaak. Niet te overdadig, niet te weinig, maar precies goed! En zeg nu zelf, chocolade is toch altijd een goed cadeau om te geven of te krijgen? U kunt uw paas pralines in de verpakking van uw keuze verzenden. Kiest u voor een vrolijk paasdoosje of liever een neutrale verpakking? U kunt uw relatiegeschenk zelfs personaliseren met een eigen logo, uw bedrijfslogo, een paas etiket of een vrolijke paasgroet op een kaartje! Het paasdoosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om werknemers, relaties en klanten door heel Nederland mee te verrassen. Heeft u een grote bestelling? Geen probleem! Wij verzenden de brievenbusgeschenken graag namens u naar meerdere adressen uit uw adressenbestand.

Bestel uw brievenbusgeschenk met paas pralines vandaag nog! U kunt nu heel eenvoudig en met maar een druk op de knop uw relatiegeschenken aanvragen. U kiest het juiste brievenbusgeschenk, laat ons het gewenste aantal weten en geeft aan ons door met welke boodschap of afbeelding u uw bestelling wilt personaliseren. Daarna gaan wij voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw relaties hun brievenbusgeschenken op tijd ontvangen.

Wilt u uw bestelling graag met een van de medewerkers van deBakkerij doorspreken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het bestellen van een brievenbusgeschenk met paas pralines.

Het is ook mogelijk om de pralines te bedrukken naar wens met eigen ontwerp\logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte pralines is 1000 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Paas pralines (2 stuks), 35 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.