Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas chocoladereep ‘Vrolijk Pasen’

2,45 excl. BTW 2,67 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Deze kleurrijke paas chocoladereep van melkchocolade maakt iedereen vrolijk! Het is dan ook een leuk relatiegeschenk om te versturen én om te krijgen. De reep is verpakt in transparant cellofaan en komt gegarandeerd vers aan. Je kunt deze chocoladereep tegen een kleine meerprijs verzenden in een vrolijk brievenbusdoosje met frisse lentekleuren! Om je relatiegeschenk een persoonlijke ‘touch’ te geven, personaliseer je het brievenbusdoosje met paasetiket met eigen logo en/of een klein stukje tekst. Heb je misschien een paasrijm geschreven? Ook dat is een leuk idee! Je kunt daarvoor een paaskaartje of paasbrief gebruiken. Je kunt tekst in maximaal 300 tekens op het kaartje zetten en nog meer als je kiest voor de brief.

Kies je ervoor om de chocoladereep te versturen als brievenbusgeschenk? Dan verstuur je je relatiegeschenk relatief goedkoop als briefpost tegen portokosten. Heb je een grote bestelling? Dat is geen enkel probleem! Wij verzenden de brievenbusgeschenken graag voor je naar meerdere adressen in Nederland.

Bestel nu je paas chocoladerepen makkelijk en snel online bij deBakkerij! Een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Je laat ons weten hoeveel chocoladerepen je nodig hebt en maakt een keuze uit de personalisatie opties. Met een druk op de knop vraagt je daarna de offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een prijsvoorstel. Na goedkeuring gaan wij voor je aan het werk.

Relatiegeschenken regelen was nog nooit zo makkelijk! Liever je bestelling persoonlijk doorspreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag met het bestellen van een brievenbusgeschenk met een paas chocoladereep.

Het is ook mogelijk om de chocolade reep zelf te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte reep is 1000 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Paas chocoladereep 'Vrolijk Pasen' (75 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.