Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas chocolade (175 gram)

3,95 excl. BTW 4,31 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Mooie decoratieve paas gevulde chocolade van deBakkerij. Ze zijn vrolijk om te zien en leuk om de paastafel mee te decoreren. Bovendien zijn ze gemaakt van de romigste chocolade, gevuld met praline en erg lekker. Deze chocolade paasfiguurtjes zijn dan ook heel leuk om te versturen als geschenk naar relaties, klanten of werknemers.

Chocolade paasfiguurtjes met persoonlijk logo. Deze decoratieve chocolade paasfiguurtjes zitten in een mooi vensterdoosje. Dit doosje kun je naar eigen wens personaliseren met een logo en/of paasboodschap. Het is mogelijk om een vrolijk paasetiket te bevestigen op het doosje. Hier kan een logo en een stukje tekst op. Het is ook mogelijk om los een kaartje toe te voegen met tekst en logo, of een paas brief mocht je nog meer tekst willen gebruiken. Op die manier maak je van dit relatiegeschenk een persoonlijk cadeau. Zet het doosjes neer op de afdeling, op de balie van de receptie, of in de sportkantine? Ook dan is het een goed idee om de doos te personaliseren met een logo of boodschap. Op die manier maak je namelijk op een leuke manier reclame! Paas chocolade bestellen bij deBakkerij.

Grotere aantallen nodig? Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze vrolijke chocolade paasfiguurtjes. Dat doe je met slechts één druk op de knop. Je ontvangt binnen één werkdag een prijsvoorstel van ons, inclusief verzendkosten naar eventueel verschillende adressen. Na goedkeuring gaan wij voor je aan het werk.
Wil je graag eerst de bestelling van de relatiegeschenken doorspreken met een van de medewerkers van deBakkerij? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het bestellen van de paas chocolade.

Dit product bevat:
  • Paas chocolade (175 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.