Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas brievenbusgeschenk met paaseitjes (200 gram) en paas pralines (2 stuks)

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Paaspralines en paaseitjes van deBakkerij
Met deze lekkere mix van chocolade paaseieren van deBakkerij maak je de paasdagen extra feestelijk voor de werknemers, relaties en klanten. Om een onvergetelijke indruk te maken, kun je het brievenbusdoosje aanpassen aan eigen wensen. Zo kun je het doosje personaliseren met eigen bedrijfslogo en tekst op een persoonlijk paaskaartje, paasetiket of een zelfgeschreven paasbrief. Op die manier maak je op een leuke en vrolijke manier reclame voor het bedrijf en zullen je relaties het cadeau niet snel vergeten!

De paasbrievenbusgeschenkjes zijn het perfecte cadeautje om aan vrienden, familie of relatie te sturen, of gewoon om jezelf te verwennen tijdens de feestdagen. Het is een kleine, maar oh zo zoete attentie die zeker voor een glimlach op ieders gezicht zal zorgen.

Het brievenbusgeschenk is geschik om te versturen naar verschillende adressen tegen lage portokosten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten naar verschillende adressen.

Wil je graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met paaseitjes? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • 2 zakjes Bakey paaseitjes, 100 gram
  • Paas pralines (2st), 35 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.