Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas brievenbusgeschenk met paaseitjes (100 gram) en paas pralines (4 stuks)

5,75 excl. BTW 6,27 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

De lekkerste paaspralines en paaseitjes bestel je bij deBakkerij
Met deze lekkere mix van chocolade paaseieren van deBakkerij, samen met een mooi vensterdoosje met 4 stuks van de overheerlijke pralines, maak je de paasdagen extra feestelijk voor de werknemers, relaties en klanten.
Het doosje pralines is gevuld met 3 verschillende smaken: Witte chocolade met praline caramel/crunch vulling, melk chocolade met een vulling van praline espresso en pure chocolade met een hazelnoot praline vulling.

Om een onvergetelijke indruk te maken, kun je het brievenbusdoosje aanpassen aan eigen wensen. Zo kun je het doosje personaliseren met eigen bedrijfslogo en tekst, door middel van een paasetiket, paaskaartje of een zelfgeschreven paasbrief. Op die manier maak je op een leuke en vrolijke manier reclame voor het bedrijf en zullen je relaties, klanten of collega's het cadeau niet snel vergeten!

De paasbrievenbusgeschenkjes zijn het perfecte cadeautje om aan vrienden, familie, collega's of relaties te sturen, of gewoon om jezelf te verwennen tijdens de feestdagen. Het is een kleine, maar oh zo zoete attentie die zeker voor een glimlach op ieders gezicht zal zorgen.

Het brievenbusgeschenk is geschikt om tegen lage porto kosten te versturen naar verschillende adressen via de brievenbus. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Wil je graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met paaseitjes? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • 1 zakje Bakey paaseitjes, 100 gram
  • Paas pralines (4st.), 65 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.