0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas brievenbusgeschenk met paaseitjes (100 gram) en paas pralines (4 stuks)

5,25

Helaas! Uitverkocht.

De lekkerste paaspralines en paaseitjes bestelt u bij deBakkerij
Met deze lekkere mix van chocolade paaseieren van deBakkerij, samen met de overheerlijke pralines, maak je de paasdagen extra feestelijk voor de werknemers, relaties en klanten. Om een onvergetelijke indruk te maken, kun je het brievenbusdoosje aanpassen aan eigen wensen. Zo kun je het doosje personaliseren met eigen bedrijfslogo, een persoonlijk paaskaartje of een zelfgeschreven paasbrief. Op die manier maakt u op een leuke en vrolijke manier reclame voor uw bedrijf en zullen uw relaties uit cadeau niet snel vergeten!

Wilt u graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met paaseitjes? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Stel je voor: het is Pasen en je loopt naar je brievenbus om te kijken of er post is. Maar wat is dat? Er ligt een klein geschenkje voor je klaar, speciaal voor jou om de feestdagen extra zoet te maken!

Je opent het pakketje en ontdekt een heerlijke verrassing: 100 gram kleurrijke paaseitjes en twee prachtige paas pralines. De zoete geur van chocolade vult meteen de lucht en je krijgt meteen zin om van al dat lekkers te smullen.

De paasbrievenbusgeschenkjes zijn het perfecte cadeautje om aan vrienden, familie  te sturen, of gewoon om jezelf te verwennen tijdens de feestdagen. Het is een kleine, maar oh zo zoete attentie die zeker voor een glimlach op ieders gezicht zal zorgen.

Dus waar wacht je nog op? Neem snel een hapje van die heerlijke chocolade en geniet van het beste wat Pasen te bieden heeft!

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • 1 zakje Bakey paaseitjes, 100 gram
  • Paas pralines (4st.), 65 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.