Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas brievenbusgeschenk met paaseitjes (100 gram) en paas chocoladereep

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

De lekkerste paaschocolade met paaseitjes in een geschenkdoos bestel je bij deBakkerij
Dit lekkere relatiegeschenk is gevuld met een melkchocolade kadoreep en een mix van 100 gram chocolade paaseitjes. Hij valt nog eens extra op als je ervoor kiest om dit cadeau te personaliseren met eigen bedrijfslogo en een vrolijke paasboodschap op een paasetiket, paaskaartje of een persoonlijke brief. Op de kaartjes kun je in maximaal 300 tekens je boodschap kwijt.

Een brievenbusgeschenk met Pasen
Een brievenbusgeschenk met Pasen, dát is nog eens bijzonder om te krijgen! Met zo’n bijzondere verrassing wordt Pasen extra feestelijk! Het brievenbusdoosje is bovendien helemaal in de stijl van Pasen. Dit relatiegeschenk past door de brievenbus en wordt daarom tegen lage portokosten verzonden. Het is dus een heel geschikt cadeau om meerdere mensen door heel Nederland mee te verrassen!

Makkelijk en snel chocolade paaseitjes bestellen
Bij deBakkerij bestel je paasgeschenken heel eenvoudig via deze website. Met maar één druk op de knop komt de offerte (inclusief verzendkosten) je kant op! Laat ons ook weten hoe je het relatiegeschenk wilt personaliseren. Geef het aantal bestellingen door en wij zorgen dat uw bestelling op tijd wordt geleverd.

Regel de relatiegeschenken vandaag nog, er is daarna geen omkijken meer naar. Wij zorgen er namelijk voor dat de werknemers, klanten en relaties deze paasdagen heel feestelijk doorbrengen!

Wil je graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met 100 gram paaseitjes en een chocoladereep? Wij horen het graag!

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • 1 zakje Bakey paaseitjes, 100 gram
  • Paas chocoladereep, 75 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.