Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas brievenbusgeschenk met chocoladekaart ‘Vrolijk Pasen!’

5,50 excl. BTW 6,00 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Geen gewone kaart, maar een heuse chocoladekaart!
Dit brievenbusgeschenk is zeker geen gewoon relatiegeschenk. Het is een uniek geschenk waarmee u opvalt! Deze chocokaart valt beslist in de smaak bij uw relaties, collega’s en klanten. Wilt u dit relatiegeschenk met een persoonlijke tint versturen, personaliseer het brievenbusdoosje dan met uw eigen logo, uw bedrijfslogo, een motiverende boodschap op een paasetiket of een leuke paasgroet vanuit uw organisatie.

Vrolijk Pasen!
Met deze verrassing wordt het beslist een vrolijk Pasen dit jaar. Niet alleen de chocoladekaart is helemaal in paasdesign, ook de verpakking is in paasstijl. De zonnige geeltinten van het voorjaar en de vrolijke paashaas op de voorkant van het doosje fleuren de brievenbus helemaal op! Het paasdoosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om meerdere werknemers, relaties of klanten door heel Nederland mee te verrassen!

Bestel uw chocolade paaskaart nu online!
Wilt u er zeker van zijn dat al uw relaties, werknemers en klanten hun chocolade paaskaart op tijd krijgen? Bestel uw relatiegeschenk dan bij deBakkerij. Want bij deBakkerij bestelt u makkelijk en snel via de website. Met één druk op de knop heeft u de offerte (inclusief verzendkosten naar meerdere adressen) uiterlijk morgen al in handen. Laat ons weten met welke boodschap u uw relatiegeschenk wilt personaliseren en geef ons uw aantal bestellingen door. De rest van het werk doen wij voor u!

Wilt u liever een persoonlijk de bestelling van uw brievenbusgeschenk met chocoladekaart voor Pasen doorspreken? Wij horen het graag van u!

Het is ook mogelijk om de chocolade kaart te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte kaart is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • Chocoladekaart "Vrolijk Pasen", 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.