Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas brievenbusgeschenk met chocoladekaart ‘Vrolijk Pasen!’

6,20 excl. BTW 6,76 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Geen gewone kaart, maar een heuse Paas chocoladekaart!
Dit brievenbusgeschenk is zeker geen gewoon relatiegeschenk. Het is een uniek geschenk waarmee je opvalt! Deze romige melk chocoladekaart valt beslist in de smaak bij je relaties, collega’s en klanten. Wil je dit relatiegeschenk met een persoonlijke tint versturen, personaliseer het brievenbusdoosje dan met het bedrijfslogo, een motiverende boodschap op een paasetiket of paaskaartje met leuke paasgroet vanuit de organisatie.

Vrolijk Pasen!
Met deze verrassing wordt het beslist een vrolijk Pasen dit jaar. Niet alleen de chocoladekaart is helemaal in paasdesign, ook de verpakking is in paasstijl. De zonnige geeltinten van het voorjaar en de vrolijke paashaas op de voorkant van het doosje fleuren de brievenbus helemaal op! Het paasdoosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om meerdere werknemers, relaties of klanten door heel Nederland mee te verrassen!

Bestel de chocolade paaskaart nu online!
Wil je er zeker van zijn dat alle relaties, werknemers en klanten hun chocolade paaskaart op tijd krijgen? Bestel het relatiegeschenk dan bij deBakkerij. Want bij deBakkerij bestel je makkelijk en snel via de website. Met één druk op de knop heb je de offerte (inclusief verzendkosten naar meerdere adressen) uiterlijk morgen al in handen. Laat ons weten met welke boodschap je het relatiegeschenk wilt personaliseren en geef ons het aantal bestellingen door. De rest van het werk doen wij voor je!

Wil je liever een persoonlijk de bestelling van het brievenbusgeschenk met chocoladekaart voor Pasen doorspreken? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Let op! De Standard bedrukking van de kaart is afwijkend van deze foto. De actuele bedrukking kun je vinden onder het kopje chocolade > Chocolade kaart "Vrolijk Pasen"

Het is ook mogelijk om de chocolade kaart te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte kaart is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • Chocoladekaart "Vrolijk Pasen", 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.