Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Oliebollen (40 stuks)

24,95 excl. BTW 27,20 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Met deze handgeschepte Oliebollen haal je een feestelijke traktatie in huis om te delen met vrienden, familie, collega's, relaties of medewerkers. Deze doos bevat 40 heerlijke oliebollen. Elke oliebol is zorgvuldig gebakken tot een goudbruine lekkernij, met een luchtige binnenkant en een knapperige buitenkant. Geniet van de klassieke smaak met rozijnen, die perfect past bij gezellige momenten tijdens de feestdagen.

Deze oliebollen zijn ideaal voor feestelijke gelegenheden, zoals een nieuwjaarsborrel, een kerstviering, als traktatie bij de receptie of gewoon een gezellig samenzijn. Serveer de oliebollen warm en bestrooi ze met poedersuiker voor die extra feestelijke touch. Verwarm de oliebollen zo'n 7 minuten op 180 graden. Met deze Oliebollen heb je genoeg lekkers om te delen en iedereen te laten genieten van de traditionele smaak van Oud en Nieuw.

Dus nodig je gasten uit, zet een pot warme chocolademelk klaar en geniet samen van deze heerlijke oliebollen. Laat de knapperige buitenkant en de smeuïge binnenkant je smaakpapillen verwennen. Met deze Oliebollen maak je van elke gelegenheid een smakelijk feestje!

Dit product bevat:
  • Oliebollen, 40 stuks
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.