Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Mini worstenbroodjes (20 stuks)

15,50 excl. BTW 16,90 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 15,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Verse Brabantse worstenbroodjes uit de bakkerij! Dezelfde dag nog verstuurd.

Ontdek het gemak van het bestellen van ons heerlijke Mini Worstenbroodjes! Dit handige pakket bevat 20 smakelijke Brabantse mini worstenbroodjes.

Onze mini worstenbroodjes zijn gemaakt op ambachtelijke wijze met heerlijk gekruid gehakt, en omhuld met luchtig en licht knapperig brooddeeg. Waardoor ze een ware traktatie zijn voor de smaakpapillen. Ze zijn ideaal om cadeau te doen aan vrienden, familieleden, collega's, medewerkers, relaties of klanten. Of om uit te delen op kantoor, of op de afdeling.

Bestel nu onze Mini Worstenbroodjes en laat anderen genieten van deze smaakvolle traktatie. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon iemand wilt verwennen, deze mini worstenbroodjes zullen zeker een glimlach op ieders gezicht toveren!

Maak het geschenk extra speciaal door het pakket te personaliseren met een kaartje of etiket. Laat een leuke boodschap achter met eventueel een eigen logo.

Wil je het pakket versturen naar verschillende huisadressen? Dat is zeker mogelijk! Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten, of neem contact met ons op!

Vragen over dit product? Of wensen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en bespreken de mogelijkheden.

Bewaren en bereiding

Vergeet niet dat de mini worstenbroodjes na ontvangst thuis moeten worden opgeborgen in de koelkast. Dit zorgt ervoor dat de worstenbroodjes vers en smakelijk blijven. Het koel bewaren van de worstenbroodjes verlengt de houdbaarheid en behoudt de kwaliteit van het product.

Zodra je het Mini Worstenbroodjes ontvangt, raden we aan om de worstenbroodjes direct in de koelkast te plaatsen. De worstenbroodjes kunnen maximaal 3 dagen bewaard worden in de koelkast. Plaats de worstenbroodjes in de vriezer om ze nog langer te kunnen bewaren (3 maanden). Zorg wel dat de worstenbroodjes goed verpakt zijn om uitdroging te voorkomen.

De worstenbroodjes smaken het beste als je ze even opwarmt. Verwarm de oven voor op 175 graden, en verwarm de worstenbroodjes zo'n 6-7 minuten. Voor de airfryer is dit op 160 graden zo'n 5-6 minuten.

Dit product bevat:
  • 20x Mini worstenbroodjes, 40 gram per stuk
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.