Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Luxe chocoladeletter ‘S’ met logo

5,75 excl. BTW 6,27 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Misschien vind je dit ook leuk?
Jute Sint geschenkzakje 1,95
Sinterklaas brievenbusdoosje 1,25
Productprijs: 5,75
Totaal opties:
Bestelling totaal:

De luxe melk chocoladeletter "S" met eigen logo is een heerlijke traktatie voor de Sinterklaasperiode. De letter is gemaakt van melkchocolade, gedecoreerd en weegt in totaal 200 gram. De chocolade heeft een heerlijke textuur en smelt heerlijk in de mond. Het luxueuze uiterlijk van de letter maakt het ook een perfect cadeau voor medewerkers, relaties of klanten. De chocolade letter "S" is een smakelijke en feestelijke manier om het Sinterklaasfeest te vieren.

Wil je meerdere letters bestellen en versturen? Dat is zeker mogelijk! Je kunt deze chocoladeletter namelijk als brievenbusgeschenk versturen, hierin kan zelfs een persoonlijke kaart of brief met tekst en logo. Wij regelen de verzending naar meerdere adressen en ontzorgen je graag. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan! Heb je nog meer vragen over deze chocoladeletter? Neem dan contact op met ons op. Wij helpen je graag!

De minimale levertijd is 2 weken. De letter met logo is alleen te bestellen in de letter "S". Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden en kosten.

Let op!
- Het kaartje wordt er los bijgeleverd en zit niet vast aan het product. Mocht je kiezen voor een geschenkdoosje of jute geschenkzakje als extra optie, dat zit het kaartje daarbij in.
- Het etiket wordt op de verpakking geplakt.

Dit product bevat:
  • Luxe chocoladeletter 'S' gedecoreerd melk, (200 gram) met logo
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.