Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Koningsdag pakket oranje tulband en oranje pencees (4 stuks)

9,95 excl. BTW 10,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Het lekkerste koningsdag pakket om je collega of relatie te schenken. Dit pakket is ook geschikt om naar verschillende huisadressen te versturen. Vraag een offerte aan voor de verzendkosten.

Breng de Koningsdag-sfeer naar huis met ons Koningsdag Pakket! Dit feestelijke pakket bevat een smakelijke selectie van lekkernijen. Geniet van vier verrukkelijke oranje pencees gevuld met heerlijke amandelspijs en bedekt met een knapperige laag oranje fondant, samen met een heerlijke tulband met een glanzende oranje chocoladedip topping.

Of je nu samenkomt met geliefden of op afstand viert, je kunt dit pakket laten bezorgen bij vrienden, familie, collega's, klanten of relaties om de Koningsdag-vreugde te delen. Personaliseer je geschenk met een speciaal ontworpen kaartje of etiket, waarop je een persoonlijke boodschap, tekst en/of logo kunt laten drukken.

Laat de Oranjegekte tot leven komen met deze heerlijke traktaties, perfect voor het vieren van Koningsdag, waar je ook bent.
Het is mogelijk om dit pakket naar verschillende huisadressen te laten versturen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product of over de verzending? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
  • Oranje pencees (4 stuks)
  • Oranje tulband, 375 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.