Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kersttasje met pralines (2 stuks) en mini stol

4,45 excl. BTW 4,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Maak de kerstperiode extra speciaal met dit Kerst geschenktasje, gevuld met heerlijke lekkernijen. Dit tasjes is het perfecte cadeau om je waardering te tonen aan relaties, klanten of medewerkers.

In het geschenktasje vind je een smakelijk mini stolletje. Dit stolletje is gemaakt met liefde en gevuld met 100% amandelspijs, krenten en rozijnen. De combinatie van de zachte spijs en de sappige vruchten zorgt voor een ware smaaksensatie. Besmeer het stolletje rijkelijk met roomboter voor een extra genietmomentje.

Daarnaast zijn er twee heerlijke chocolade pralines toegevoegd aan het geschenktasje (32 gram). Deze pralines zijn verkrijgbaar in de smaken melk en wit en zijn gevuld met een verrukkelijke vulling van espresso en karamel-crunch. Laat je verleiden door de romige chocolade en de heerlijke smaakcombinaties.

Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel nu dit Kerst geschenktasje en verras je relaties, klanten of medewerkers met de heerlijke mini stol en de smaakvolle chocolade pralines. Het is een perfect cadeau om te genieten van een momentje van zoete verwennerij tijdens de feestdagen. Toon je waardering en wens hen een smaakvolle en vreugdevolle kerst toe!

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Kersttas klein
  • Kerst Pralines (2st), 35 gram
  • Ministol 100% amandelspijs (100gr)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.