Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kersttasje met chocolade kerstboom duo en mini stol

5,45 excl. BTW 5,94 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Maak de kerstperiode extra bijzonder met de Kerst geschenktas, een perfect cadeau voor relaties, medewerkers of klanten. Deze geschenktas zit boordevol heerlijke lekkernijen om van te genieten tijdens de feestdagen.

In de tas zit een heerlijke chocolade duo kerstboom. Deze feestelijke boom combineert de smaken van melk- en witte chocolade en is een ware traktatie voor de zoetekauwen onder ons. Laat je verrassen door de heerlijke combinatie van smaken en geniet van deze prachtige chocoladekerstboom.

Daarnaast is er nog een roomboter mini stol toegevoegd aan de kerst geschenktas. Deze stol zijn gemaakt met 100% zuivere amandelspijs en rijkelijk gevuld met krenten en rozijnen. Met een gewicht van 100 gram per stuk zijn ze perfect om te delen of om zelf van te genieten. Besmeer ze met een beetje roomboter voor een extra smaakbeleving.

Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel nu de Kerst geschenktas en maak iemands kerst extra speciaal. De chocolade duo kerstboom zorgt voor een feestelijke en smaakvolle verrassing, terwijl de roomboter mini stol de traditionele kerstsfeer op tafel brengen. Verwen je relaties, medewerkers of klanten met deze heerlijke lekkernijen en laat hen weten dat je hen waardeert tijdens de feestelijke periode.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Kersttas klein
  • Chocolade kerstboom duo, 75 gram
  • Ministol 100% amandelspijs (100gr)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.