Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Gevuld chocolade ei groot (750 gram)

22,95 excl. BTW 25,02 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Bij Pasen hoort natuurlijk dit feestelijke gevulde paasei vol met heerlijke gevulde paasbonbons in een mix van witte chocolade, pure chocolade en melkchocolade. Een ware traktatie! Leuk om cadeau te geven aan relaties, klanten of collega's. Leuk om uit te delen op kantoor, de afdeling, school of op de vereniging. Vrolijk Pasen! Het is ook mogelijk om een kaartje (A6) toe te voegen aan dit product, met eigen logo en paasgroet. Deze wordt er los bijgeleverd en zit niet vast aan het product.

Gevuld chocolade paasei versturen. Dit met paaseitjes gevulde paasei is leuk om te versturen als relatiegeschenk naar klanten of werknemers. Wonen zij door heel Nederland? Wij verzorgen graag de verzending voor je. Uiteraard worden de gevulde paaseieren met paasbonbons goed verpakt en rechtstreeks vanuit deBakkerij verstuurd. Zo weet je zeker dat je de paaseieren paasbest geleverd krijgt!

Online een gevuld chocolade paasei bestellen. Een feestelijk relatiegeschenk nodig? Bestel dan dit gevulde paasei! Het is maar één muisklik van je verwijderd.

Let op: de levertijd van dit paasproduct is 5 dagen. Bestel het paasei dus op tijd en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij maken dan een passend prijsvoorstel voor je, inclusief verzendkosten. Je ontvangt dit binnen een werkdag van ons. Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan wij voor aan de slag met de bestelling. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de gewenste verzenddatum verstuurd wordt en al je relaties, klanten en werknemers een vrolijk Pasen vieren!

Heb je nog vragen over dit paasproduct of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van een gevuld chocolade paasei persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Dit product bevat:
  • Gevuld chocolade ei groot (750 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.