0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Gevuld chocolade ei (250 gram)

9,95

Helaas! Uitverkocht.

Bij Pasen hoort natuurlijk dit feestelijke gevulde paasei vol met heerlijke paaseitjes in een mix van witte chocolade, pure chocolade en melkchocolade. Een ware traktatie! Leuk om cadeau te geven aan uw relaties, klanten of verenigingsgenoten. Personaliseer de cellofaan verpakking met een sticker met uw eigen logo, uw bedrijfslogo, een vrolijke boodschap op een paasetiket of een paasgroet vanuit uw organisatie. Vrolijk Pasen!

Gevuld chocolade paasei versturen. Dit met paaseitjes gevulde paasei is leuk om te versturen als relatiegeschenk naar klanten of werknemers. Wonen zij door heel Nederland? Wij verzorgen graag de verzending voor u. Uiteraard worden uw gevulde paaseieren met paaseitjes goed verpakt en rechtstreeks vanuit deBakkerij verstuurd. Zo weet u zeker dat u de paaseieren paasbest geleverd krijgt!

Online een chocolade paasei bestellen. Heeft u een feestelijk relatiegeschenk nodig? Bestel dan dit gevulde paasei! Het is maar één muisklik van u verwijderd. Let op: de levertijd van dit paasproduct is 5 dagen. Bestel uw paasei dus op tijd en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij maken dan een passend prijsvoorstel voor u, inclusief verzendkosten. U ontvangt dit binnen een werkdag van ons. Zodra u de offerte heeft goedgekeurd, gaan wij voor aan de slag met uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op tijd verstuurd wordt en al uw relaties, klanten en werknemers een vrolijk Pasen vieren! Heeft u vragen over dit paasproduct of over de verzending? Of wilt u liever de bestelling van een gevuld chocolade paasei persoonlijk bespreken voordat u een offerte aanvraagt? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op! Wij helpen u graag.

Dit product bevat:
  • Gevuld chocolade ei (250 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.