Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Geschenkzakje met schoenletter en Bakey kruidnootjes

1,45 excl. BTW 1,58 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Presenteer je waardering en deel vreugde met ons heerlijke geschenkzakje, speciaal samengesteld voor gedenkwaardige momenten. Ontdek een smakelijke verwennerij binnen handbereik: een schoenletter van 40 gram (S/P), doordrenkt met romige melkchocolade, vergezeld door een heerlijk zakje Bakey kruidnootjes van 50 gram. Dit unieke en charmante zakje is perfect om te delen op kantoor, binnen de afdeling, op school of op beurzen etc.

Of het nu voor gewaardeerde klanten, toegewijde medewerkers, waardevolle relaties of enthousiaste scholieren is, dit geschenk is zorgvuldig ontworpen om een glimlach op het gezicht van ontvangers te toveren. De combinatie van ambachtelijke chocolade en knapperige kruidnootjes zorgt voor een onweerstaanbare smaakbeleving die de zintuigen prikkelt en een gevoel van genegenheid oproept.

Laat een blijvende indruk achter met dit betoverende en veelzijdige geschenk, perfect geschikt voor diverse gelegenheden en doelgroepen.

Ook geschikt om te bestellen in grotere aantallen. De geschenkjes liever bij alle ontvangers thuis laten bezorgen? Dat is zeker mogelijk! Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Dit product bevat:
  • Cellofaan folie zakje
  • Schoenletter (S/P), 40 gram
  • Zakje Bakey kruidnootjes, 50 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.