Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocoladekaart ‘Vrolijk Pasen’

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Deze heerlijke chocolade kaart in de vorm van een ei is zeker geen gewoon relatiegeschenk. Het is een uniek geschenk waarmee je opvalt! Deze chocoladekaart gemaakt van romige melk chocolade valt beslist in de smaak bij je relaties, collega’s en klanten. Wil je dit relatiegeschenk met een persoonlijke tint versturen, personaliseer het doosje dan met eigen logo, een motiverende boodschap op een paasetiket of een leuke paasgroet vanuit de organisatie. Dit kan op een paasetiket, een kaartje (A6) of een paasbrief. Vrolijk Pasen!

Met deze verrassing wordt het beslist een vrolijk Pasen dit jaar. De chocolade kaart is ook te bestellen als brievenbus doosje. Er zit dan een vrolijke doos omheen en op die manier gemakkelijk te versturen naar verschillende huisadressen. Niet alleen de chocoladekaart is helemaal in paasdesign, ook de verpakking is in paasstijl. De zonnige geeltinten van het voorjaar en de vrolijke paashaas op de voorkant van het doosje fleuren de brievenbus helemaal op! Het paasdoosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om meerdere werknemers, relaties of klanten door heel Nederland mee te verrassen!

Bestel de chocolade Paaskaart nu online! Wil je er zeker van zijn dat al je relaties, werknemers en klanten hun chocolade paaskaart op tijd krijgen? Bestel dan op tijd je relatiegeschenk bij deBakkerij. Want bij deBakkerij bestelt je makkelijk en snel via de website.
Geintereseerd in grotere aantallen? Met één druk op de knop heb je de offerte (inclusief eventuele verzendkosten naar meerdere adressen) uiterlijk morgen al in handen. Laat ons weten met welke boodschap je het relatiegeschenk wilt personaliseren en de aantallen. De rest van het werk doen wij voor je!

Wil je liever een persoonlijk de bestelling van paas chocoladekaart doorspreken? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Het is ook mogelijk om de chocolade kaart te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte kaart is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Chocoladekaart 'Vrolijk Pasen' (150 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.