Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade Sinterklaaskaart

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ben je op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau voor relaties, personeel of klanten? Bestel dan chocoladekaarten bij DeBakkerij! De chocolade Sinterklaaskaart is standaard bedrukt met de groeten van Sint en de pieten. Maar als je het relatiegeschenk een persoonlijke tint wilt geven, dan kiest je voor bedrukking met eigen bedrijfslogo bedrukt in de chocolade of een etiket/kaartje met eigen tekst en logo.

Deze chocolade Sinterklaaskaart past in een brievenbusdoosje en is dus geschikt om te versturen per brievenbuspost. Voor een kleine meerprijs verstuur je het geschenk in een leuk doosje met een Sinterklaasprint.

Heb je vragen over deze originele chocolade Sinterklaaskaart? Wensen of ideeën? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je!

Het is ook mogelijk om de chocolade kaart te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte kaart is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Chocolade Sinterklaaskaart, (150 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.