Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas middel puur (36 cm)

9,95 excl. BTW 10,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Deze vrolijke vriend hoort toch bij Pasen, het liefst vergezeld door collega-paashazen. Lekker veel chocolade om van te genieten! Gemaakt van de lekkerste pure chocolade en mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik. Verrast u uw relaties of klanten? Maakt u uw werknemers blij? Wie u ook trakteert met Pasen, met deze paashaas zit u goed! Maak op een leuke en vrolijke manier reclame en personaliseer de cellofaan verpakking. Voor een kleine meerprijs kunt u uw cadeau personaliseren met uw eigen logo, een bedrijfslogo, een vrolijke paasmemo of een vriendelijke paasboodschap. Ook kunt u een paasgroet toevoegen op een paaskaartje of in een paasbrief. Leuk en origineel! U kunt deze paashaas bij ons ook in witte, gemarmerde of melkchocolade bestellen.

Online uw paaschocolade bestellen bij deBakkerij. Met maar één druk op de knop vraagt u al een offerte voor uw paashazen aan. Makkelijker kan haast niet! Wij helpen u dan ook graag met uw bestellingen. Wonen uw relaties en klanten verspreid door heel Nederland? Ook met het versturen ontzorgen wij u. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar uw bestelling. Geef aan ons door naar hoeveel adressen u wilt verzenden, dan maken wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hier nemen we ook de verzendkosten in mee. Nadat u dit voorstel heeft goedgekeurd, gaan wij voor u aan het werk. Wilt u in grote aantallen bestellen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voordat u een offerte aanvraagt.

Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of wilt u uw bestelling van deze pure chocolade paashaas graag eerst persoonlijke doorspreken? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas middel puur (36 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.