Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas melk met logo middel (36 cm)

12,95 excl. BTW 14,12 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Gepersonaliseerde chocolade Paashaas met eigen logo.
Kent je nog dat magische gevoel van vroeger, toen je je eerste chocolade Paashaas kreeg? En heb je sindsdien niet een zwak voor chocolade paashazen? Dan is een gepersonaliseerde paashaas helemaal leuk om te krijgen! Deze schattige paashaas is gemaakt van romige melkchocolade en witte chocolade en wordt bedrukt met het bedrijfslogo. Deze paashaas is een goede reclame voor het bedrijf, je relaties, klanten en collega's zullen dit leuke geschenk niet snel vergeten!

Wie krijgt dit jaar een chocolade paashaas? Maak je je werknemers blij? Verrast je klanten of relaties? Bestel je logo dan in chocolade met deze leuke paashaas! Je kunt deze paashaas namelijk personaliseren met een eetbaar logo. Ook kun je een paasgroet in ongeveer 300 karakters toevoegen op een paaskaartje of in een paasbrief. Daarmee maak je van het relatiegeschenk een persoonlijk en origineel cadeau! Het kaartje zit er los bij en zal niet bevestigd zijn aan de paashaas. Let op: minimale afname 40 stuks.

Bestel je chocolade paashaas nu makkelijk bij deBakkerij.
Wie wordt er nu niet blij van deze mooie grote gepersonaliseerde paashaas? Bestel de paashazen vandaag nog, dan weet je zeker dat je de relatiegeschenken voor Pasen alvast geregeld hebt. Het bestellen van de paashazen doe je heel eenvoudig via deze website. Geïnteresseerd in grote aanvallen? Met één druk op de knop vraag je een vrijblijvende offerte aan bij deBakkerij.

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de chocolade paashaas met eetbaar logo met een van onze medewerkers doorspreken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas melk met logo middel (36 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.