Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas melk met logo middel (36 cm)

11,50 excl. BTW 12,54 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Gepersonaliseerde chocolade Paashaas met logo. Kent u nog dat magische gevoel van vroeger, toen u uw eerste chocolade Paashaas kreeg? En heeft u sindsdien een zwak voor chocolade paashazen? Dan is een gepersonaliseerde paashaas helemaal leuk om te krijgen! Deze schattige paashaas is gemaakt van romige melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade. Vanzelfsprekend mag u ervan uitgaan dat uw paashaas met de uiterste zorg verstuurd wordt.

Wie krijgt van u dit jaar een chocolade paashaas? Maakt u uw werknemers blij? Verrast u klanten of relaties? Bestel uw logo dan in chocolade! U kunt deze paashaas namelijk personaliseren met een eetbaar logo. Ook kunt u een paasgroet in maximaal 300 karakters toevoegen op een paaskaartje of in een paasbrief. Daarmee maakt u van uw relatiegeschenk een persoonlijk en origineel cadeau! Neem contact met ons op om de mogelijkheden van het personaliseren te bespreken. Let op: minimale afname 40 stuks.

Bestel uw chocolade paashaas nu makkelijk bij deBakkerij. Wie wordt er nu niet blij van deze mooie grote gepersonaliseerde paashaas? Bestel uw paashazen vandaag nog, dan weet u zeker dat u uw relatiegeschenken met Pasen alvast geregeld heeft. Het bestellen van de paashazen doet u heel eenvoudig via deze website. Met één druk op de knop vraagt u een offerte aan bij deBakkerij. Als u de paashaas als relatiegeschenk wilt verzenden naar meerdere adressen in Nederland, dan verzorgen wij graag de verzending voor u. Laat ons in dat geval weten naar hoeveel adressen u uw relatiegeschenken wilt versturen, dan maken wij een aantrekkelijk prijsvoorstel voor u. Nadat u dit voorstel heeft goedgekeurd, gaan wij graag voor u aan de slag en beginnen de paashazen aan hun nieuwe avontuur!

Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of wilt u liever de bestelling van uw chocolade paashaas met eetbaar logo met een van onze medewerkers doorspreken voordat u een offerte aanvraagt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas melk met logo middel (36 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.