Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas melk met logo klein (27 cm)

7,95 excl. BTW 8,67 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paashaas melk met logo klein Chocolade met Pasen krijgen is altijd leuk.
Maar deze paashaas met logo is ook nog eens bijzonder. Deze paashaas is goede reclame voor je bedrijfsnaam, je relaties, klanten en collega's zullen je niet snel vergeten. Je kunt deze haas nog verder personaliseren door een paaskaartje met paasboodschap en logo toe te voegen. Op het paaskaartje kunnen rond de 300 karakters en het logo. Het kaartje zit er los bij en is niet bevestigd aan de paashaas met eigen logo.

De paashaas is gemaakt van de lekkerste en romigste chocolade. Ook beschikbaar in middelgroot formaat (36 cm). De haas wordt mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik.

Bestel je chocolade paashaas nu online bij deBakkerij. Wie wordt er nu niet blij van deze mooie gepersonaliseerde paashaas met logo? Je bestelt de paashaas nu makkelijk online. Geïnteresseerd in grotere aantallen? Met één druk op de knop vraag je een offerte aan.

Heb je nog vragen over dit product of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de chocolade paashaas met logo met een van onze medewerkers doorspreken voordat je een offerte aanvraagt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas melk met logo klein (27 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.