Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paaseitjes mix XXL (10 kg)

91,45 excl. BTW 99,68 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paaseitjes en Pasen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want dat geeft de gelegenheid om ongegeneerd van chocolade te genieten tijdens de paasdagen. Met 10 kilo mogen de paasdagen lekker lang duren! Wat is er dan ook leuker dan een paaspakket vol chocolade paaseitjes te ontvangen? Wie verras jij met Pasen?

Deze heerlijke romige paaseitjes worden verpakt in een grote rode omdoos. Je kunt de eitjes op kantoor laten bezorgen om alle schalen, potjes en bakjes te voorzien van eitjes in de werkruimtes en bij de receptie. Ook kun je deze doos met 10 kilo paaseitjes versturen naar relaties of klanten. Je kunt de doos dan personaliseren met het bedrijfslogo en tekst op een paasetiket, of kiezen voor een paaskaartje met een leuke paasboodschap. Je kunt er ook voor kiezen om de chocolade paaseitjes direct op kantoor, op de sportvereniging of op de afdeling te laten leveren en alle werknemers te trakteren op dit paaslekkers! Met maar liefst 10 kilo is er genoeg voor iedereen!

Wil je de paaseitjes verzenden naar meerdere adressen in Nederland? We regelen graag de verzending voor je. Bestel uw chocolade paaseitjes mix bij deBakkerij. Je bestelt ze makkelijk en snel online bij deBakkerij.

Heb je minder paaseitjes nodig? Bij deBakkerij vindt je ook geschenkdozen met chocolade paaseitjes mix van 1 kilo. Met een druk op de knop vraag je een vrijblijvende offerte aan.

Wilt je liever eerst persoonlijk met ons spreken? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Neem contact met ons op, we helpen je graag bij het bestellen van de chocolade paaseitjes mix van 10 kilo!

Dit product bevat:
  • Chocolade paaseitjes mix XXL (10 kg)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.